Danske Dramatikere
Nørre Voldgade 12, 2. th.
1358 København K
Telefon 33 45 40 35
admin@dramatiker.dk
udskriv denne side
 

FORLAGET DRAMA

Danske Dramatikere gør opmærksom på denne udmelding fra DATS vedr. DRAMA (ultimo oktober 2017):

 

 

Vigtig meddelse om DRAMA (Forlag, butik og webshop)Vi i DATS viderebringer hermed en vigtig besked fra DRAMA's bestyrelse

 

Vedr. DRAMA (Forlag, Butik og Webshop)

 

I de sidste måneder har bestyrelsen for DRAMA arbejdet hårdt for at genoprette økonomien, og for at finde en gangbar fremtid for DRAMA.

 

Det er med beklagelse, at vi må meddele, at dette ikke har kunnet lade sig gøre! Mangel på personale og den generelle økonomiske situation i DRAMA har gjort det nødvendigt at indføre betalingsstandsning, og en sandsynlig efterfølgende indstille en konkursbegæring.

 

Dette er et stort tab for DATS, DRAMA og det involverede personale, samt DRAMA’s manuskriptforfattere og kunder. Vi takker for det gode frugtbare samarbejde vi har haft med de interessenter, som vi nu må sige farvel til – i håbet om at vi en gang i fremtiden kan genoptage samarbejdet. Vi takker ligeledes de personer som har understøttet bestyrelsen i denne svære situation.

 

Venlig hilsen

Bestyrelsen for DRAMA

 

 

OBS OBS OBS

 

Dansk Teaterforlag har foreløbig overtaget formidlingen af Forlaget Dramas tekster/udgivelser.

Kontakt: post@danteater.dk

 

Det er fortsat Danske Dramatikere der udsteder spilletilladelser til teatre og skoler, der ønsker at opføre et stykke, som er skrevet af et af forbundets medlemmer.

Kontakt: jn@dramatiker.dk

Danske Dramatikere - Autorhuset - Nørre Voldgade 12, 2. th. - 1358 København K - Tlf. 33330888/ 33454035 - admin@dramatiker.dk