Danske Dramatikere
Nørre Voldgade 12, 2. th.
1358 København K
Telefon 33 45 40 35
admin@dramatiker.dk
udskriv denne side
 

Lejligheden i Paris

Medlemmer af Danske Dramatikere kan ansøge om ophold i forbundets lejlighed i Paris.
Lejligheden er en dejlig og velindrettet 1-værelses med alkove. Den ligger på 2. sal i baghuset i 26, Rue des Envierges (20. arrondissement) kun et par skridt fra Bellevilleparken og tæt på metrostationerne Belleville og Pyrenées. Herfra er der cirka ti minutter med metro ind til centrum af Paris.
 

Lejligheden er udstyret med fuldt køkken, badeværelse, dobbeltseng, tv, dvd og musikanlæg. Der er også printer og trådløst internet. Den er indrettet til 2 personer, men det kan lade sig gøre at være lidt flere – bemærk dog, at du skal ansøge forbundet om dette inden afrejse.

På samme adresse i gården har forbundet desuden et atelier, som fungerer som en selvstændig lille lejlighed med bad/toilet og tekøkken. Lejligheden er indrettet med soveplads til to personer, kommode og skrivebord.

Skiftedag mellem opholdene er fredag:
Ankomst til lejligheden tidligst kl. 16.00. Afgang fra lejligheden senest kl. 12.00
.


Pris:

Det koster kr. 1.500 pr. uge at leje lejligheden og kr. 1.000 pr. uge at leje atelieret.
Huslejen skal indbetales på konto nr. 4180 - 3119110513

Bemærk:
Ønsker man at benytte både lejlighed og atelier skal der ansøges specifikt om dette og prisen er kr. 2.000 pr. uge.

 

Ansøgningsfrist: 1. - 30. april og 1. - 31. oktober (se nedenstående).

 

Ansøgning om ophold:
Der kan søges i hele oktober måned om ophold i perioden 1. januar til 30. juni i det efterfølgende år.
Der kan søges i hele april måned om ophold i perioden 1. juli til 31. december i det samme år.

Der kan søges om ophold af en til to ugers varighed.
Dog kan der i såvel første som andet halvår søges om ét ophold af max. fire ugers varighed, som skal ligge i hhv. februar (ansøges i oktober måned) og november (ansøges i april måned).


Vi benytter et pointsystem til fordeling af lejligheden mellem ansøgerne. Ansøgere, der ikke tidligere har haft lejligheden, har altså større chance for at komme af sted.

Ansøgningen skal indeholde oplysning om foretrukne opholdsuger i det kommende halvår. Gerne så mange uger som muligt; så er der større c  hance for, at alle kan blive tilfredse.

 

Når man henter nøglerne på forbundets kontor, får man udleveret en detaljeret brugervejledning med nødvendige oplysninger. Nøglerne skal returneres til forbundet så hurtigt som muligt efter hjemkomst.
 

Spørgsmål? Så kontakt os på 33 45 40 35 eller admin@dramatiker.dk
 

   

Danske Dramatikere - Autorhuset - Nørre Voldgade 12, 2. th. - 1358 København K - Tlf. 33330888/ 33454035 - admin@dramatiker.dk