Danske Dramatikere
Nørre Voldgade 12, 2. th.
1358 København K
Telefon 33 45 40 35
admin@dramatiker.dk
udskriv denne side
 

Medlemsarrangement: Fyraftensmøde med Chris Miskiewicz

 

Fyraftensmøde med Chris Miskiewicz.

 

Web-serier er ”det nye sort”, og de teknologiske muligheder samt de sociale medier gør det utrolig nemt at producere og udbrede levende billeder i dag. Med sine manuskripter til tegneserier har Chris Miskiewicz formået at tage sine evner som historiefortæller og bruge dem på en ny måde. Han har oftest haft et ultra-smalt budget, og hans DO-IT-YOURSELF-tilgang kan være en øjenåbner og et tiltrængt boost til filmskabere og manusforfattere, der er kørt fast i DFI-sporet og ikke får noget fra hånden!

 

Vi har den store fornøjelse at kunne invitere vores medlemmer til fyraftensmøde

 

MANDAG d. 8/6-15 kl. 17.00på forbundet, Nørre Voldgade 12, 2.th,

 

hvor Chris har lovet at fortælle mere om sin måde at arbejde på – og mon ikke der også falder et par gode anekdoter fra The Dark Knight Rises eller Boardwalk Empire af?

 

Chris glæder sig til at møde sine danske kolleger, så skynd dig at melde dig til fyraftensmødet på admin@dramatiker.dk

 

Forbundet byder på lidt snacks samt øl og vand.

 

Med mere end 10 års erfaring fra New Yorks film- og tv-branche, har forfatter/skuespiller/musiker og producent Chris Miskiewicz allerede en lang og spændende biografi at læne sig op ad. Ophavsmand bl.a. til webserierne SHAKESPEARE AND WATSON http://www.shakespeareandwatson.com/ og JUSTICE AND CONTROL (http://welcometotripcity.com/category/series/justice-control-cop-city-blues-series/) De seneste år har han skrevet til tegneserier, bl.a. THOMAS ALSOP, som blev kaldt Best Mini-Series of 2014 af USA Today! (http://www.thomasalsop.com/).

Danske Dramatikere - Autorhuset - Nørre Voldgade 12, 2. th. - 1358 København K - Tlf. 33330888/ 33454035 - admin@dramatiker.dk