Danske Dramatikere
Nørre Voldgade 12, 2. th.
1358 København K
Telefon 33 45 40 35
admin@dramatiker.dk
udskriv denne side
 

RETTIGHEDSHAVER.DK


 


Rettighedshaver.dk er en ny portal til håndtering af rettighedsmidler

Vi har udviklet en ny database til brug for rettighedsudbetalinger fra Copydan med videre. Databasen håndterer de oplysninger om udsendelser på danske tv-kanaler, som vi får fra Registrering Danmark.
Samtidig har vi lavet en portal - rettighedshaver.dk - hvor du som rettighedshaver kan se hvilke produktioner, du har rettigheder til.

 

For at vi kan udbetale rettighedsvederlag på et korrekt grundlag, modtager du som rettighedshaver inden for de næste dage en mail, hvor vi beder dig logge ind og godkende eller fejlmelde de oplysninger, vi har om dine rettigheder (husk at tjekke din mappe med uønsket mail). Når du har godkendt dine rettigheder, lagres det i databasen til brug for fremtidige udbetalinger af rettighedsvederlag.

 

Da vi løbende indtaster oplysninger i databasen, kan der komme flere rettigheder til godkendelse på din brugerprofil, end der ligger klar nu. Du vil selvfølgelig modtage en mail, når der ligger nye rettigheder til godkendelse på portalen.

Når rettigheder er godkendt, vil du - såfremt du har produktioner, der er vist i dansk tv i 2016 - modtage en ny mail om at du skal godkende eller afvise udsendelser. Du skal afvise, hvis du er sikker på, at dine produktioner ikke har været vist i 2016. Ved du, at du har produktioner, som er blevet vist i 2016, men som ikke figurerer på listen, skal du anmelde udsendelserne på portalen.

Når du har godkendt udsendelserne, vil du inden fire uger modtage det vederlag, du er berettiget til. Som udgangspunkt udbetales vederlaget til din NemKonto, men du har mulighed for at ændre kontonummer på portalen under Mine Oplysninger. Du vil få besked om udbetaling af vederlag direkte til din e-boks.
www.rettighedshaver.dk kan du fremover se dine godkendte rettigheder, dine viste udsendelser samt dine tidligere udbetalinger af rettighedsvederlag.

Har du spørgsmål kan du kontakte forbundet i kontortiden mellem kl. 9 og 15 eller på info@dramatiker.dk
 

 

Danske Dramatikere - Autorhuset - Nørre Voldgade 12, 2. th. - 1358 København K - Tlf. 33330888/ 33454035 - admin@dramatiker.dk